Briga o sebi je izgradnja svijeta od kojeg ne moramo bježati.

Bok, ja sam Sara Peranić.

Poduzetnica vođena potrebom za stalnim rastom – privatno i poslovno. 

Moje životne doze

Dnevna doza

Knjige i tjelovježba.

Tjedna doza

Vođenje dnevnika i podcasti.

Mjesečna doza
Edukacija i izlazak iz zone
ugode.
Godišnja doza

Putovanja.

Edukacije

Magistrirala sam Socijalnu pedagogiju, znanost koja se bavi proučavanjem poremećaja u ponašanju. Tijekom studija sam pohađala različite edukacije i seminare s posebnim interesom prema prevenciji, a trenutno polazim 4. godinu edukacije za psihoterapeuta na europskom institutu za realitetnu terapiju. 

 

Izučavam različite terapijske pravce, a na moj rad su najviše utjecale teorije i rad svjetskih psihoterapueta poput: Debbie Ford, William Glasser, Nathaniel Branden, Terri Cole, John Gottman i Esther Perel.

 

Sve što učim povezujem u nit vlastitog iskustva i razumijevanja ljudske prirode iz koje nastaju moju tekstovi i podcasti.

Iskustvo

Iza sebe imam 8 godina volonterskog rada zahvaljujući kojem sam stekla razna iskustva, a neka od mjesta na kojima sam volontirala su Plavi telefon, Centar za poremećaje hranjenja BEA te Ambidekster klub.

 

Svoj prvi projekt Dozvola za nesavršenost pokrenula sam kao studentica u suradnji s Centrom BEA. Projekt se uspješno provodi u školama diljem Hrvatske od 2016. godine, a do sada je obuhvatio oko 5000 srednjoškolki.

 

Krajem 2019. pokrećem blog, a uskoro i podcast, sa željom da ljudima koji žele raditi na sebi, a ne znaju kako ponudim stručne informacije rječnikom “pitke” psihologije. 

 

Kroz moje autorske programe SamopouzdaniJA i PoduzetniJA do sada je prošlo gotovo 1000 zadovoljnih klijentica.

Razvoj programa

Program SamopouzdaniJA pronašla sam kao odgovor na izraženu potrebu velikog dijela moje publike za stručnim vodstvom u svijetu osobnog razvoja. Program je nastao stapanjem svih mojih profesionalnih i osobnih iskustava, a nudi holistički, strukturirani i sveobuhvatan pristup ženi koja je spremna početi živjeti osobnu odgovornost.

 

Brzi razvoj  poduzetničke priče doveo me do ideje razvoja mentorskog programa PoduzetniJA u kojem sam povezala psihoterapiju i poduzetništvo, a kroz koji pomažem klijentima izgraditi poduzetnički mindset koji će ih podržavati na putu ostvarivanja ciljeva.

Moja misija

Vjerujem da svaka žena koja želi može postići uspjeh, puno veći od onoga kojeg smatra sebi dostižnim. Svoje programe kreirala sam za ženu koja gradi priču na “nesavršenim”, životnim temeljima – kojoj je vrijeme u danu vrlo ograničeno i dragocjeno, koja ima prenatrpanu to do listu, koja pored poduzetničke ima i ostale važne životne uloge i kojoj mozak redovito servira misli kojima je nastoji zadržati na poznatom terenu. No, neki glas iznutra joj ne dozvoljava da ostane ovdje gdje je, jer duboko u sebi zna da može, želi i zna bolje. Svojim radom želim potaknuti žene da svoj poslovni uspjeh temelje na osobnom razvoju.

Citati kojima opisujem kako shvaćam život

Biti sebi prioritet najveći je poklon za ljude koje volimo.

Rad na sebi nije sebičnost

Samopouzdanje nije osjećaj, nego ponašanje.

Nije rezultat, nego preduvjet akcije.

Dobre stvari nisu namijenjene odabranim ljudima, već ljudima koji ih odabiru.

Što odabireš?

Prijavi se na newsletter

Prijavom na newsletter dobivaš dodatan sadržaj za osobni i profesionalni rast.