Iskustva klijentica

Dobre stvari ne događaju se odabranim ljudima. Dobre stvari događaju se onima koji ih odabiru.

Mijenjamo se onda kada nam neugoda koju nosi promjena postane manja od neugode koju nam pruža ostajanje u zoni poznatog. Proces rada na sebi zna biti težak. Ali, teško nije isto što i nemoguće.

Evo što je sve moguće kada žena postane SamopouzdaniJA:

Znala sam da je to investicija u sebe vredna za ceo život. Vrednost koju sam dobila je nemerljiva. Uz sve korake od početka do kraja građenja samopouzdanja, ja bih izdvojila one najsuptilnije i to da sam uz sve lekcije znala kako će mi biti na putu promene i kako da se nosim sa istom. Saru smatram bitnim delom života i srećna sam što je imam za mentora. Sada lakše preduzimam akcije, lakše donosim odluke i više cenim sebe i sve što radim. Naučila sam šta znači ljubav prema sebi i ono najvažnije - rad na sebi nije garancija da ćemo uspeti, ali bitno utiče na to da zavolimo svoj put kojim se krećemo ka cilju. I sebe na tom putu.
Aleksandra Lazić, 23
Dobivši najljepšu ulogu na svijetu, majčinsku, susrela sam se s nizom strahova. Htjela sam biti uzor djetetu i učiniti sebe ponosnom. Ovaj program nema 10 koraka do savršenog života niti čini moje psihičko stanje boljim time što sam nešto platila. Ovaj program je moja stepenica miru, želji za napretkom, pitanjima i znatiželji. Uz to, dobila sam pristup skupini žena koje streme promjeni gdje Sara održava podržavajuću okolinu, potiče nas na izazove te nam pokazuje da nismo jedine koje žele bolju verziju sebe. Dobra majka je ona koja je dobro. Ne mogu biti dobra, ako nisam dobro.
Ana Gradišar, 32
Kao majka troje djece vrijeme za mene bila mi je potpuna nepoznanica. Ipak sam odlučila ući u program jer želim biti primjer svojoj djeci kako brinuti o sebi. Uz Saru sam naučila kako posložiti svoj raspored i naći vremena za sebe, kako prihvatiti sebe, biti zahvalna u trenutku, neopterećena tisućama misli. Sarin rad za mene stvara čuda, svakodnevno učim kako živjeti puninu života.
Nataša Leskarac, 43
Ovoliko materijala, lekcija i bonusa te takvu podršku na Facebook grupi i putem maila, iskreno uopće nisam očekivala. Ovo je prvi program kojeg sam kupila na takav način, a da netko sa mnom doista komunicira i da ja vrijedim kao osoba i kao klijentica. Ono što svakako smatram je da cijeli program vrijedi tisuću puta više nego li sam ga platila, i uopće ne znam postoji li dovoljno velika cijena jer ovo je bogatstvo koje je neprocjenjivo. Obzirom da sam ja osoba koja godinama radi na osobnom i profesionalnom razvoju, mislila sam na početku da nema tu više ništa na čemu moram poraditi. Kakva zabluda.
Jasmina Hadela
Znam kako sam se osjećala prije programa, znam da sam ga redovito radila, znam da sam se zahvaljujući tome odvažila na stvari koje sam izbjegavala jer nisam vjerovala u sebe. Umjesto uspoređivanja s drugima, uredila sam svoj CV i redom slala molbe. Rečenica o tome da je bolje da sami planiramo izlaske iz komfor zone postala je dio moje svakodnevice.
Marina Grbavac
Program sam upisala u zelji da naučim nešto novo što ce mi služiti u mentorstvu mnogih žena s kojima radim jer je jedan od najčešćih početnih izazova mojih poslovnih partnerica upravo nedostatak samopouzdanja. Na moje iznenadenje, najveću vrijednost sam dobila upravo za sebe. Naučila sam razumijeti vlastite emocije, napustiti obrasce koji mi ne služe, postavljati granice sama sebi i još mnogo toga. Ulagajući u Sarin program, uložila sam u potpuno novu sebe!
Maja Pogačić, 32
Sara je jedna od retkih ljudi koju sam izabrala za mentoricu posle svega nekoliko rečenica. Ovo nije karakteristično za mene ali mi je ulila poverenje i dala mnogo besplatne vrednosti da sam bila uzbuđena ko ću ja sa njom postati! Najvažnije mi je bilo da znam da je ovo jedini program za rad na sebi koji će mi trebati jer ne volim da idem unaokolo i stvaram iluziju da se trudim a zapravo samo konzumiram razne sadržaje. Njen pristup je temeljan, celovit, podržavajući a opet pokrećujuć! Mene je Sara odvela na mesto izvrsnog samopouzdanja odakle lakše idem ka svojim velikim ciljevima, mnogo sam uspešnija u poslu i živim život svesnije. Moji veliki ciljevi su osnivanje proizvodnih biznisa i pomaganje drugima na oživljavanju svoje ideje. Uticaj okruženja i naučen osećaj šta mi je dostupno previše je jak pa je na ovom putu obavezno imati nekoga ko navija za mene i veruje da ja to mogu!
Marina Mitrović
Program Samopouzdanija za mene je bio najbolje uloženi novac do sada! Za ono što sam dobila zapravo i nema cijene. Malo je reći koliko sam zahvalna i koliki mi je Sara uzor. To što sam se uvijek krivila za sve, grizla iz dana u dan, samo brojala svoje mane, što nisam cijenila i poštivala sebe je oblikovalo i sve moje ostale odnose negativno. Kada pogledam gdje sam bila prije pola godine i gdje sam sada vidim veliki napredak.
Sara Pil, 21
Kupnja ovog programa je najbolja stvar koju sam mogla napraviti za sebe. Već nakon polovice lekcija osjećam ogroman pomak i poboljšanje u svom životu. Ušla sam u program nakon dosta depresivne epizode, mržnje prema sebi, osjećaja da sam "zapela" i da se ne mičem s mjesta dok svi oko mene nešto postižu. Uz program sam vrlo brzo naučila biti blaža prema sebi, potpuno sam promijenila svoj unutarnji govor, sama sam sebi podrška i osjećam se kao da je netko dignuo ogroman teret s mojih leđa. Ne mogu opisati koliko sam zahvalna na tome i koliko mi je Sara pomogla u kratkom vremenu. Od kada sam u programu implementiram male svakodnevne promjene koje su napravile ogromnu razliku u mom životu.
Matea Škarupka, 23
Uz Saru se cvjeta. Najdragocjenije što sam dobila je upoznavanje dijelova sebe za koje nisam znala da su tu, zatim važnost osobnih granica i osobne odgovornosti. Program je predivan, daje puno 'banalnih' primjera koji su genijalni jer daju drugi pogled na situacije koje mi vidimo iz naše perspektive ili nam emocije ne omogućavaju da ih pogledamo iz drugog kuta. Sara ima predivan i topao pristup. Svaka žena zaslužuje sve što uz Saru može naučiti i promjeniti te živjeti svoj život kao SamopouzdaniJA.
Andrea Abel, 30

Do sad sam čula toliko motivacijskih govora i pročitala knjiga nakon kojih bi bila motivirana, ali to bi ishlapilo za koji dan. Jer bi ostalo samo na pročitanom. Ovdje, uz primjenjivanje svake lekcije, nisam mogla ne promijeniti se. Tek sad kad se osvrnem vidim koliku promjenu naprave naizgled mali koraci. Učim se mijenjati se iz ljubavi prema sebi, a ne iz mržnje prema sebi. Ovu zajednicu ne bih mijenjala ni za što!

Prijavi se na newsletter

Prijavom na newsletter dobivaš dodatan sadržaj: različite priče, sažetke knjiga,

konkretne vježbe za rad na sebi i svojim odnosima.